|
|
2012 İlkbahar & Yaz & Sonbahar Dönemi DUBAI Emirates Havayolları ile
(5
4
4 |
İlkbahar & Yaz & Sonbahar Dönemi D U B A I
Emirates Havayolları ile 16, 23, 30 Mayıs 06, 13, 20, 27 Haziran & 04, 11, 18, 25 Temmuz 01, 08, 15, 29 Ağustos & 05, 12, 19, 26 Eylül 03, 10, 17, 24, 31 Ekim 2012 Hareket… 4 GeceHummer Limuzin ile Transfer dahil !!! |
|
Uçak ile gidiş Uçak ile dönüş | Istanbul Kalkışlı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Online Rezervasyon |
|
1.Gün ISTANBUL – DUBAI |
|
AtatürkHavalimanı Dış Hatlar Gidiş terminali İrem Tur kontuarı önünde siz değerlikonuklarımızla 17.30 da buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardındanEmirates Havayollarının EK 122 sefer sayılı uçuşu ile 19.10de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 01.15da Dubai’ye varış. Varışın ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafındankarşılanma ve otelinize transfer. Geceleme otelinizde.
|
|
2.Gün DUBAI |
|
Sabahkahvaltısının ardından panoramik Dubai şehir turu. Bu turumuz esnasında,Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü JumeirahPlajında fotoğraf molası, Jumeirah Camii, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeyeayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları panoramik olarak görülecekyerler arasındadır. Tur bitimi otelinize transfer . Akşam arzu edenmisafirlerimiz ekstra olarakdüzenlenecek olan Dhow Cruise akşam yemekli tekne turunakatılabilirler (50 Euro). Geceleme otelinizde.
|
|
3.Gün DUBAI |
|
Sabah kahvaltısının ardından deniz &kum & güneşin tadını çıkartabilir ve alışveriş yapabilirsiniz.. Arzu edenmisafirlerimiz ekstra olarakdüzenlenecek olan öğle yemekli Abu Dhabi turuna katılabilirler (65 Euro). Buturumuzda yedi emirliğin başkenti gezilecek olup, 40 yıl önce küçük bir balıkçıköyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olunacaktır.Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arapşehridir. Dünyanın en büyük üçüncü camiisi Şeyh Zayed Camii, Beyaz Kale, göçebeBedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranlarınbulunduğu Kordon caddesi, Emirates Palace görülecek yerler arasındadır. Arzueden misafirlerimiz ekstra olarakdüzenlenecek olan Yas Adasında bulunan FerrariWorld Eğlence Parkı turuna (55 Euro) katılabilirler Dünyanın en büyükkapalı alan eğlence parkı ünvanına sahip olan Ferrari World de eğlencenintadını doyasıya çıkarabilir, adrenalin ve eğlenceyi bir arada keşfedebilirler.Tur sonrası Dubai ye transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Dubai İkonları” turuna katılabilirler (70 Euro). Bu turumuzda “Burj Khalifa” manzarası eşliğinde Fountain Ballet Show (su, ses ve ışık gösterileri)izleyecek ve ardından lokal restoranda akşam yemeği. Akşam Yemeği sonrası Madinat Jumeirah bölgesi gezilecek ve büyüleyici gecegörüntüsüne sahip Burj Al Arab panoramik olarak görülecektir. Tursonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.
|
|
4.Gün DUBAI |
|
Sabahkahvaltısının ardından deniz & güneş & kumun tadını çıkartabilir vealışveriş yapabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteliBurj Al Arab otelinde öğle yemeği turuna katılabilirler (125Euro). Arzu eden misafirlerimiz ekstraolarak düzenlenecek olan, Çöl Safari turuna katılabilirler (65Euro). Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deveçiftliklerini ziyaret edebilir ve gün batımını izleyebilirsiniz. Ayrıca çöldekurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansözşov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleritekrar otellerinize bırakıyor. Gecelemeotelinizde.
|
|
5.Gün DUBAI – ISTANBUL |
|
Sabaherken saatlerde odaların boşaltılması ve yetkilerimiz tarafından HummerLimuzin ile havalimanına transfer. Bagaj, biletve check in işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 121 sefer sayılıuçuşu ile 14.50da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 17.40de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.
|
| |
|
FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ |
|
EmiratesHavayolları ile Istanbul / Dubai / Istanbul parkurunda ekonomi sınıf uçakbileti, Havalimanıvergileri ve servisleri bedeli, Alanda karşılama vehavalimanı - otel transferi, Hummer Limuzin ileson gün otel – alan transferi. Seçilecek kategoribazında otelinizde 4 gece odakahvaltı konaklama, Panoramik Dubaişehir turu, Türkçe rehberlikhizmetleri.
|
|
FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ |
|
Zorunlu vize ücreti veservis bedeli ( 85 Euro ) / Not : Yeşil pasaport sahibimisafirlerimiz için vize uygulaması yoktur. Yurt dışı çıkışharcı bedeli, ( 15 TL ) Her türlü kişiselharcamalar ve otel ekstraları, İsteğe bağlı özelseyahat sağlık sigortası ( 15 Euro ) Rehber ve şoförbahşişleri.
|
|
| |
|
Tur programı yazdırmak için
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
2012 İlkbahar & Yaz & Sonbahar Dönemi DUBAI Emirates Havayolları ile Seçenekleri
|
|
Kalkış Tarihleri |
|
|
2* Ibis Al Riga vb. http://www.accorhotels.com
|
| Nakit | 0 | %0 | 719,00 | 599,00 | 150,00 |
| Bonus | 1 | %0 | 719,00 | 599,00 | 150,00 |
| Bonus | 6 | %5 | 756,39 | 630,15 | 157,80 |
| Bonus | 12 | %9 | 780,12 | 649,92 | 162,75 |
| Diğer Kartlar Tek Sefer | 1 | %1 | 726,19 | 604,99 | 151,50 |
|
|
|
|
|
|
|