|
|
2012 İlkbahar & Yaz Dönemi UZAKDOĞU TK
(8
6
6 |
İlkbahar & Yaz Dönemi UZAKDOĞU
BANGKOK (3) & PATTAYA (3)
Türk Hava Yolları ile
12, 19 Mayıs & 16, 23 Haziran & 07, 21 Temmuz & 01 Eylül 2012 Hareket … 6 Gece |
|
Uçak ile gidiş Uçak ile dönüş | Istanbul Kalkışlı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Online Rezervasyon |
|
01. Gün İSTANBUL – BANGKOK |
|
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali İremTur Kontuarı önünde saat 17.00‘da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardındanTürk Havayolları TK 64 sefer sayılı uçuş ile saat 19.45’de Bangkok’a hareket.Geceleme uçakta.
|
|
02. Gün BANGKOK |
|
Yerel saat ile 09.45’de Bangkok’a varış.Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından bizi bekleyen özel otobüsümüz ileBangkok şehir turu. Şehir turunda içinde dünyaca meşhur 46 metre uzunluğu ve 15 metre yüksekliğiyle,Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli, Stupa’lar (mezar taşları),Kraliyet Tapınağı Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykelibulunan Wat Traimit Tapınağı’nı geziyoruz. Daha sonra Çin Mahallesi, ÇiçekPazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şuandaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir. Öğleden sonra arzu edenmisafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceğiKanallarturuna katılabilirler. Bu tur esnasında; Tay’lıların kanallar üzerindekiyaşamını yakından tanıyacak, ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayacak, buradaKobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz. Gezisonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.
|
|
03. Gün BANGKOK |
|
Sabah kahvaltısının ardından arzu edenmisafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecekYüzenÇarşı turuna katılabilirler. Turumuz dünyaca ünlü Siam İkizleri’nindoğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliği ilebaşlıyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay’lıların nelerdefaydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyalarıgörüyoruz. Daha sonra 10 dakika sürecek otobüs yolculuğundan sonra Tay stiliteknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip egzotikUzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik yolculuktan sonradergilere kapak, belgesellere jenerik olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyor,nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görme ve alışveriş yapmaimkanı buluyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerininbulunduğu atölyeleri gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçlarınsanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Öğledensonra Bangkok’a dönüş ve alışveriş yapmak için serbest zaman. Akşam arzu edenmisafirlerimiz rehberlerinin ekstradüzenleyeceği Sea Food Market & PatPong Gece Pazarı turuna katılabilirler.Geceleme otelimizde.
|
|
04. Gün BANGKOK |
|
Sabah kahvaltısının ardından arzu edenmisafirlerimiz ekstra düzenleyeceği Ayuthayaturuna katılabilirler. Tayland’ın tarihi eski başkenti, zamanında Uzakdoğu’nunVenedik’i olarak ta bilinen şehir Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’ne alınmıştır.Burada kralların yazlık sarayını geziyoruz. İçerdeki muhteşem bahçesi veyapılarıyla unutulmaz hatıra fotoğrafları çekeceğimiz bu güzel sarayı gezdiktensonra otobüsümüzle kuzeye Ayuthaya Şehri’ne doğru devam ediyoruz. Varıştatarihi kalıntıların bulunduğu bölgeyi ve tapınakları geziyoruz. Görkemli tarihikalıntılarıyla Ayuthaya tüm turistleri çok etkilemektedir. Öğleden sonra dönüşiçin otobüsümüzle kısa bir yolculuğun ardından Chao Praya Nehri üzerindeki teknemizegeçiyoruz. Buradan teknemizle zevkli bir nehir yolculuğu yaparken açık büfeyemeğimizi de alıyoruz. Akşam üzeri Bangkok’a varış ve otelimize transfer.Geceleme otelimizde.
|
|
05. Gün BANGKOK - PATTAYA |
|
Sabah kahvaltısının ardından Tayland’ınsahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’ya hareket. Yol üzerindebir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerlitaşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz, Buradanhareket ve Pattaya’ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonraarzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstradüzenleyeceği Timsah Çiftliği turuna katılabilirler. Burada timsahlarlayapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarladüzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, fillerielimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlılarıgörebileceğiz. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabareAlcazarShow’da unutulmayacak bir gecegeçirme imkanını bulacaklar. Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda,değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve sessistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. Geceleme otelimizde.
|
|
06. Gün PATTAYA |
|
Sabah kahvaltısının ardından arzu edenmisafirlerimiz rehberinizin ekstraolarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler.Pattaya sahilinden özel sürat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrilimercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularındayüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata vetropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman.Geceleme otelimizde.
|
|
07. Gün PATTAYA |
|
Sabah kahvaltısının ardından arzu edenmisafirlerimiz rehberinizin ekstraolarak düzenleyeceği Nong Nooch Tropik Bahçe turunakatılabilirler. Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olanbu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Taykültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları,Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileriizledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harikagösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerineinanamayacaksınız. Öğleden sonra otelimize dönüş. Arzu eden misafirlerimizrehberlerinin ekstra düzenleyeceği Fil Safarisi turuna katılabilirler.Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlaryaşayacağız. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.
|
|
08. Gün PATTAYA – BANGKOK – İSTANBUL |
|
Sabah uyandırma ve odaların boşaltılması.Bangkok ‘a hareket. Yaklaşık 2,5 saat sürecek olan otobüs yolculuğumuzunardından Bangkok Havalimanı’na varış. Pasaport ve check in işlemlerininardından Türk Havayolları TK 65 sefer sayılı uçuş ile saat 11.50 ‘de İstanbul’ahareket. Yerel saat ile 17.15’de varış ve turumuzun sonu.
ÜLKEYEGİRİŞ VE VİZE HAKKINDA BİLGİLENDİRME
T.C.Vatandaşlarına gidilen ülkelere vize uygulaması yoktur. Tur kalkış tarihindenitibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.
UYARI
İrem Tur,havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 LaheyProtokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerinhareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımızsaat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.
Turumuzminimum 12 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli katılımsağlanamadığı taktirde son iptal bildirim tarihi tur hareket tarihinden 7-10gün öncesidir. Min. 10 kişi ve altında kalan turlarda sadece Bangkok şehrindekialan-otel transferlerinde ve Bangkok şehir turunda Türkçe rehberlik hizmetiverilebilmektedir. Diğer şehir turu ve transferlerinde lokal İngilizce rehberkullanılacaktır.
<!--[if !supportLists]-->v <!--[endif]-->3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. yatakstandart yataktan küçüktür.
<!--[if !supportLists]-->v <!--[endif]-->Çocuk indirimleri sadece 2 yetişkin yanında konaklayançocuklar için geçerlidir.
<!--[if !supportLists]-->v <!--[endif]-->Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı içindüzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriğideğişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları,içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Hava durumuna bağlıolarak turlar gerçekleşmeyebilir. Bu durumda İrem Tur olabilecek en uygunalternatifi sunmakla yükümlüdür. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde turlaryapılamamaktadır
|
| |
|
FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ |
|
Türk Havayolları ile İstanbul –Bangkok – İstanbul parkurunda ekonomik sınıf uçuşları, 1.Sınıf otellerde oda kahvaltı bazında 6gece konaklama, Tüm havaalanı otel- havaalanı ve şehirlerarası transferler, Bangkok’dapanoramik şehir tanıtım turu, İrem Turprofesyonel rehberlik hizmetleri Havalimanı Vergileri
|
|
FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ |
|
Seyahat sigortası(15 Euro) Ekstra turlar ve kişisel harcamalar Yurtdışı çıkış harcı bedeli
|
|
| |
|
Tur programı yazdırmak için
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
2012 İlkbahar & Yaz Dönemi UZAKDOĞU TK Seçenekleri
|
|
Kalkış Tarihleri |
|
|
Bangkok – 4* Windsor Suites Hotel v.b. Pattaya – 4* Sunbeam Hotel v.b
|
| Nakit | 0 | %0 | 1149,00 | 899,00 | 899,00 | 150,00 | 749,00 |
| Bonus | 1 | %0 | 1149,00 | 899,00 | 899,00 | 150,00 | 749,00 |
| Bonus | 6 | %5 | 1208,75 | 945,75 | 945,75 | 157,80 | 787,95 |
| Bonus | 12 | %9 | 1246,67 | 975,42 | 975,42 | 162,75 | 812,67 |
| Diğer Kartlar Tek Sefer | 1 | %1 | 1160,49 | 907,99 | 907,99 | 151,50 | 756,49 |
|
|
|
|
|
|
|