25 Ağustos ISTANBUL – NAPOLİ – ROMA
Atatürk HavalimanıDış Hatlar Terminali İrem Tur kontuarı önünde saat 08.30’da buluşma. Bagaj vebilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK 1879 sefer sayılı uçuşu ilesaat 11.00’de Napoli’ye hareket ve yerel saat ile 12.30 da varışın ardından Napoli Şehir turu. Turumuzesnasında egzotik & romantik liman kentlerinden biri olan Napoli’yi dahayakından tanıma fırsatı bulacağız. Tur bitimi arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek PompeiTuruna katılabilirler (40 Euro). Dünya üzerinde 2000 yıl öncesinden bu yanaolduğu gibi kalabilen yegane antik şehirlerden biri olan Pompei, Vezüvyanardağının getirdiği lavlar ve küller altında kalmış olup, taşlaşmışinsanları görebileceğiniz tek şehirdir. Tur sonrası Roma’ya transfer. Odalarınalınması. Geceleme otelinizde.
26Ağustos ROMA
Sabah kahvaltısındansonra şehir turu. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Vatikan (San Pietro)Katedrali, Colosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi(Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) bulunmaktadır.Otelinize transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Roma gece turuna katılabilirler (25 Euro). Gecelemeotelinizde.
27Ağustos ROMA
Sabah kahvaltısındansonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Outlet – Göller Bölgesi (Castel Gandolfo)turuna katılabilirler (50 Euro). Papaların yaz dönemlerinde yaşadığı, doğalgüzelliklerin olduğu bölge gezildikten sonra İtalya’nın en ünlü outletbölgesinde alışveriş için serbest zaman. Tur bitimi otele dönüş. Gecelemeotelinizde.
28Ağustos ROMA – FLORANSA
Sabah kahvaltısındansonrası Floransa’ya transfer (Montecatini). Yol üzerinde ekstra olarak yapılacak Siena turu (35 Euro). Siena şehri tepedeOrtaçağ’dan olduğu gibi kalabilmiş, UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yeralan en önemli müze kentlerden biridir. Yaklaşık 3 saat sürecek turumuzdaToscana’nın en büyük meydanı olan Campo Meydanı ve en güzel gotik kiliselesigörüldükten sonra Floransa’ya hareket. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Pisaturuna katılabilirler (35 Euro). Pisa Kulesi, Mucizeler Meydanı, katedral ve vaftizhanegörülecek yerler arasındadır. Geceleme otelinizde (Montecatini).
29Ağustos FLORANSA
Sabah kahvaltısınınardından Floransa Şehir turu. Turumuzda Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü,Uffizi Sanat Galerisi, Santa Maria del Fiore Kathedrali ve Sinyorler Meydanıgörülecek yerler arasındadır. Serbest zaman, alışveriş ve gezme imkânı.Otelinize transfer (Montecatini) ve geceleme.
30Ağustos FLORANSA - VENEDIK
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması veVenedik’ e hareket. Arzu eden misafirlerimiz yol üzerinde ekstra olarak yapılacak olan Verona - Garda turuna katılabilirler(65 Euro). Turumuzda Roma Arenası, Romeo ve Juliet’in evi, Senyörlük Sarayı, Danteve Erbe meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde serbest zamansonrasında Venedik’e hareket. Akşam saatlerinde otele varış ve yerleşme. Gecelemeotelinizde.
31Ağustos VENEDIK
Sabah kahvaltısının ardından Venedik şehir turu. Bu güzel şehirde bulunan kanallar ve köprülerden geçerek San Marco Meydanıve San Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi ile Rialto Köprüsü görülecek yerlerarasındadır. Şehir turu bitminde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olanGondol turuna katılabilirler (25 Euro). Tur bitimi otele dönüş. Gecelemeotelinizde.
01Eylül VENEDİK – MİLANO – İSTANBUL
Sabah kahvaltısındansonra odaların boşaltılası ve Milano’yahareket. Milano’ya varışımızın ardından panoramik şehir turunda görülecek yerler arasında; DuomoKatedrali, Victorio Emanuel Pasajı, Porto Romano vardır. Şehir turu sonrası
havalimanına hareket. Bagaj ve bilet işlemlerininardından Türk Hava Yolları’nın TK 1876 sefer sayılı uçuşu ile saat 17.45’teİstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 21.30’da İstanbul’a varış veturumuzun sonu.
***Venedik’de (Lido diJesolo, Mestre, Di Piave, Padova veya Treviso), Floransa’da (Montecatini)bölgelerinde kalınmaktadır.
**** Yol üzeri yapılacak olan ekstraturlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kentegirmeden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir.
***İtalya’nın çeşitli şehirlerinde oteller gecelik 2 EUR – 5 EUR arasında değişen turist vergisiuygulamaktadırlar. Bu vergiler fiyatlarımıza dahil değildir. Yolcular buvergiyi direkt olarak otele ödeyeceklerdir.
İrem Tur havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup,28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir,tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir.Yolcularımız uçak saatlerinin değişebileceğini bilerek turu satın almıştır.